OBVESTILA

Prvi termin predstavitev in zagovorov seminarskih nalog pri predmetu PSV za študente lesarstva in oblikovanja materialov, bo v:

- sredo, 24. marca 2021, ob 13.30, v uč. št. 9.
 
Prosim, če se za naveden termin predstavitve seminarske naloge najavite Maji Čebulj preko e-pošte.
Na predstavitev ob PowerPointu in zagovor, prosim, prinesite natisnjeni dispozicijo ter izvod seminarske naloge.
 
Veliko uspeha pri predstavitvi in zagovoru seminarske naloge!
 

 

Preverjanja in zagovori so namenjeni za redne in izredne študente, ki so katerega od zgoraj navedenih predmetov pri meni poslušali v preteklih študijskih letih, TRG tudi v tem š. l..

Preverjanje iz standardizacije tehničnega risanja in opisne geometrije (t. i. ročno risanje) in preverjanje iz AutoCAD-a ter zagovor ostalih obveznosti iz vaj je mogoče opravljati ob vaši predhodni najavi na el. naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., do nedelje 21. 3. 2021. Navedite vaš ime in priimek ter kaj in za kateri predmet želite opravljati. Navedite tudi, katerega leta ste predmet obiskovali. V ponedeljek 22. 3. 2021 vam po el. pošti dodelim termin, ko boste lahko navedeno opravljali.

Zagovore konstrukcijske dokumentacije (KD) ali KD in izdelka bomo izvedli predvidoma v sredo 24. 3. 2021, predvidoma v učilnici 18. Prosim, da se za zagovor KD ali KD in izdelka najavite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; in sicer do nedelje 21. 3. 2021. Navedite vaš ime in priimek ter kaj in za kateri predmet želite opravljati. Navedite tudi, katerega leta ste predmet obiskovali. V ponedeljek 22. 3. 2021 vam po el. pošti dodelim termin, ko boste lahko navedeno opravljali. V celoti in po navodilih oz. zahtevah izdelano konstrukcijsko dokumentacijo ali KD in izdelan izdelek prinesite na zagovor v času zagovora.

Bodite točni (glede na dodeljeno uro), drugače se preverjanja ali zagovora ne boste mogli udeležiti.

Maribor, 15. 3. 2021                                                                                              

 Dušan Hren

Študentje 1. letnika, smer oblikovanje materialov, pričnejo s 1. SV PSV v torek, 15. decembra, ob 11. uri. Vabilo z vsemi informacijami je bilo poslano na šolske e-naslove študentk in študentov. Prosim za odgovor s potrditvijo prejema vabila.
 
Lep pozdrav, Maja Čebulj,
predavateljica - izvajalka SV pri predmetu PSV

Skladno z okrožnico MIZŠ, se vsa predavanja /vaje na VSŠ od 19.10.2020 do 23.10.2020 izvajajo na daljavo PO URNIKU.  

Od 26.10.2020 do 30.10.2020 so jesenske počitnice. Kako bo pouk potekal od tega datuma naprej, pa vam pravočasno javimo. 

Referat bo normalno odprt. V kolikor boste imeli kakšno vprašanje, pišite na mail referat@lsmb>.si ali pokličite na tel. št. 02 42 166 58 oz. 041 643 505.

Preverjanja in zagovori so namenjeni za redne in izredne študente, ki so katerega od zgoraj navedenih predmetov pri meni poslušali v tem ali v preteklih študijskih letih.

Preverjanja iz standardizacije tehničnega risanja in opisne geometrije (t. i. ročno risanje) bomo izvedli v ponedeljek 21. 9. 2020, s pričetkom ob 15:30 v uč. 3. Preverjanje je v sklopu predmetov TRG in OKL. Prosim, da se za preverjanje najavite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; in sicer v soboto 19. 9. 2020.

Preverjanja iz AutoCAD-a bomo izvedli v ponedeljek 21. 9. 2020, s pričetkom ob 15:30 v uč. 3. Prosim, da se za preverjanje najavite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; in sicer v soboto 19. 9. 2020.

Zagovore konstrukcijske dokumentacije (KD) ali KD in izdelka bomo izvedli v ponedeljek 21. 9. 2020, s pričetkom ob 15:30 v uč. 3. Prosim, da se za zagovor KD ali KD in izdelka najavite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; in sicer v soboto 19. 9. 2020. Za zagovor KD ali KD in izdelka vam dan pred zagovorom sporočim uro, ko bom imel razgovor z vami. V celoti in po navodilih oz. zahtevah izdelano konstrukcijsko dokumentacijo ali KD in izdelan izdelek prinesite na zagovor v času zagovora.

*** *** ***

Ob najavi mi obvezno navedite:

- vaš ime in priimek,

- predmet (TRG ali OKL ali OBP),

- katerega študijskega leta ste predmet poslušali (tega ni potrebno navajati letošnjim študentom),

- kaj od zgoraj navedenega želite opraviti (ročno risanje/AutoCAD/zagovor konstrukcijske dokumentacije (KD) / zagovor KD in izdelka).

Maribor, 17. 9. 2020                                                                        

Dušan Hren

 
Vabim študentke in študente 1. letnika, smer lesarstvo in oblikovanje materialov na še zadnje konzultacije in predstavitev seminarskih nalog v študijskem letu 2019/20:
 
- v četrtek, 3. septembra, ob 12.45 uri,
- v torek,  8. septembra, ob 10. uri.
 
Vse v uč. 9.
 
Prosim, če svojo udeležbo na konzultacijah in predstavitvi SN predhodno sporočite po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
Na predstavitev seminarskih nalog prinesete kopijo dispozicije in seminarske naloge ter dva ocenjevalna lista, ki ste ju prejeli pri seminarskih vajah. Na enem ocenjevalnem listu se predhodno ocenite sami.
 
Želim vam uspešno predstavitev seminarskih nalog.
 
Lep pozdrav, Maja Čebulj